KONYA / KARATAY - HEDİYE-MEHMET ALİ UZMAN İLKOKULU

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI BROŞÜRLERİMİZ

Nis

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetinin sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaparak, çalışanlarımız, öğrencilerimizin ve ziyaretçilerimizin sağlık ve güvenliklerini sağlamak, onları kaza ve yaralanmalardan korumak, okulumuzdaki İSG riskleri sürekli kontrol altında tutarak, İSG sistemini sürekli iyileştirmek ve İSG kültürünü çalışan ve öğrencilerimizde öncelik yapabilmek için OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ´ne başvurumuzu yaptık.

Şbt

İLÇEMİZ MEVLANA KIZ İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN KATKILARI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DESTEKLERİ İLE OCAK-2018 DE BURKİNA FASO'DA SU KUYULARI AÇILARAK SUSUZLUK ÇEKEN AFRİKALI KARDEŞLERİMİZ TEMİZ SUYA KAVUŞMUŞLARDIR.HATTA BU KUYULAR VESİLESİ İLE YEREL HALKIN BİR KISMI İSLAMLA ŞEREFLENMİŞTİR.

BİZ DE HEDİYE MEHMET ALİ UZMAN İLKOKULU VE YAŞAR DOĞU ANAOKULU OLARAK DESTEKLERİNİZ SAYESİNDE YENİ AÇILACAK KUYULARDA KATKIMIZ OLSUN İSTİYORUZ. KONU İLE İLGİLİ BAĞIŞ YAPMAK İSTEYENLER OKUL İDARESİ İLE TEMASA GEÇEBİLİRLER.