KONYA / KARATAY - HEDİYE-MEHMET ALİ UZMAN İLKOKULU

Haz

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "Çevre Eğitimi Projesi" kapsamında düzenlenen yarışmada resim kategorisinde Konya 2. si olan öğrencimiz Hatice Kübra YILDIRIM'ı, ailesini ve öğretmenini tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. PROGRAMI HAZIRLAYAN;OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Okulumuz eTwinning Okulu Etiketi (2023-2023) ile ödüllendirildi. Tebrikler

May

Konya Okul sporları kapsamındaki okulumuz  basketbol minikler kız takımımız yarı final maçını Cengiz Topel İlkokulu'na karşı 44-17'lik skorla kazanmıştır. Potanın UZMAN'larını tebrik ediyoruz.

Mrt

Karatay Belediyesi; iklim değişikliği ve Sıfır Atık farkındalığını artırmak amacıyla 5 kitaptan oluşan “Sıfır Atık Eğitim Seti”ni bu yıl ilk kez kutlanan 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde okulumuzdaki 3’ncü sınıf öğrencilerine dağıtımını gerçekleştirdi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve  Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ da okulumuzda düzenlenen  programına katıldı. Ayrıca '1 Atık Çok Şeyi Değiştirir' ilkokulllararası atık toplama yarışmasını okulumuz topladığı atıklarla ilçede dereceye girmek için yoğun bir emek ve çalışma yapmaktadır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımızı yaptık. Emeği geçen öğrenci,veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü kapsamında düzenlenen "Akif'in Sözü, Cumhuriyetin 100'ü" konulu resim yarışmasında Karatay İlçe 1. si ve Konya İl 3. sü olan 4/D sınıfı öğrencimiz Hatice Kübra YILDIRIM'ı tebrik eder, sınıf öğretmenini ve ailesini kutluyoruz.

YERLİ MALI HAFTAMIZI KUTLADIK.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, eşsiz başarıları ile tüm insanlığa mal olmuş örnek bir liderdir. O, bedenen aramızda olmasa da fikirleri, üstün kişiliği ve ileri görüşlülüğü ile aziz milletimizin gönlünde her daim yaşamaktadır.

Fikirleriyle tüm zamanlara hitap eden bir öndere sahip olmanın verdiği gururla Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZI ÇOŞKUYLA KUTLADIK. PROGRAMIMIZI HAZIRLAYAN 4. SINIF ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN EMEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ. YAŞASIN CUMHURİYET!

Ekm

Okulumuz 3/C Sınıf Öğretmenimiz Fatma SAYAR ve öğrencileri yardımlaşma ve paylaşma konusunda farkındalık yaratmak için Yaşar Doğu Anaokulu Yağmur sınıfını(Sabah Grubu) ziyaret ederek öğrencilere oyuncak hediye etmişlerdir. Okul Bahçesinde buluşan öğrenciler güzelce vakit geçirmişlerdir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun çevresini ve bahçesini hep birlikte temizledik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler

Haz

2021- 2022 Eğitim - Öğretim yılı karnelerin alınmasıyla , öğrenci ve öğretmenlerimiz için  tatil dönemine girmiştir.