KONYA / KARATAY - HEDİYE-MEHMET ALİ UZMAN İLKOKULU

Şbt

Okulumuzun giriş bölümü, rehberlik odaları ve idare odasının yenilenmesini, güzelleştimesini sağlayan YAPALI MÜHENDİSLİK' e veli,öğrenci ve öğrencilerimizin adına sonsuz teşekkürler

Şbt

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİMİZE BAŞLADIK. YENİ DÖNEMİN VELİ,ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİE HAYIRLI OLSUN

Ock

Okulumuzdaki öğretmenlerimize, Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'ndeki öğrenci ve öğretmenleri tarafından okullarda İLK YARDIM konulu eğitim verdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzu Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan KILCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sami SAĞDIÇ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Sadettin ŞİMŞEK ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etmişlerdir. Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi almışlardır. Kendilerine yaptıkları ziyaretlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18 Aralık) büyük bir neşe içinde kutlandı. Emeği geçen tüm veli,öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler

Ara

Okulumuzdaki 1. sınıf öğrencilerimiz ile Konya Büyükşehir Belediyesi Sancak İtfaiye Birimine giderek İtfaiye eğitimi aldık ayrıca Sancak İtfaiye birimini gezerek öğrencilerimiz için güzel bir etkinlik  yaptık. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

OKUL OLARAK YAPTIĞIMIZ KIRTASİYE KAMPANYASINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK. TOPLANAN YARDIMLAR; BATMAN/GERCÜŞ KÖMÜRCÜ İLKOKULU'NA VE BİNGÖL/KARLIOVA ÇATAK İLKOKULU'NA GÖNDERİLDİ. YARDIMLARI ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU. BU KAMPANYAMIZA DESTEK OLARAK ÇOCUKLARIMIZA UMUT OLAN ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLEE GÜNÜ PROGRAMIMIZI YAPTIK. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kas

Okulumuz 3/D Sınıf Öğretmeni İshak AKIN rehberliğinde yürüttüğümüz Growing Up With My Rights (Haklarımla Büyüyorum) adlı eTwinning projesi kapsamında çocuk hakları ile ilgili drama çalışmamız. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, emekleri için teşekkür ediyoruz.

Kas

KARATAY BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN DOSTLUK VE KARDEŞLİK FUTBOL TURNUVASINDA 3. OLAN TAKIMIMIZA PARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Kas

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullararası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuva'sında okulumuz turnuvayı 3. olarak bitirerek büyük bir başarı sağlamıştır. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZI ÇOŞKU İÇİNDE KUTLADIK

Ekm

Okulumuzun öğretmenler odasını yeniledik. Öğretmenler odamızın yeni ve modern bir görünüşe kavuşmasını sağlayan KONESSA firma sahibi Mehmet Ali KÜÇÜKYAMAN'a sonsuz teşekkürler.

Ekm

OKULUMUZUN SINIF KAPILARINI KAPLADIK. KAPILARIMIZIN RENKLİ OLARAK KAPLANMASINI SAĞLAYAN 'BERA TABELA VE REKLAM' FİRMASINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.