KONYA / KARATAY - HEDİYE-MEHMET ALİ UZMAN İLKOKULU

Haz

Okul Müdürümüz Osman ÇELİK ile öğretmenlerimiz Barış MORDAL, Saliha ASILTÜRK IŞIK ve İshak AKIN kalite etiketlerine alırken okulumuz Avrupa Kalite etiketini almaya hak kazanmıştır.

Haz

Karatay Halk Eğitim bünyesinde yürütülen resim kursumuzda resim öğretmeni Ali NAKKAŞ'ın önderliğinde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları resimler ve sınıflarımızda hazırlanmış olan farklı geri dönüşüm etkinliklerimizi okulumuz Hediye Mehmet Ali Uzman İlkokulu'nda, düzenledikleri sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Haz

OKUL AİLE BİRLİĞİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ YIL SONU KERMESİMİZE YOĞUN İLGİ GÖSTEREN VE HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI ESİRGEMEYEN VELİLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Haz

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI KUTLADIK.

May

Konya İnsan Mektebi kapsamında Okuma Davamız Her 'OKU'lda projesiyle okulumuzdaki öğrencilerimizi yazar Yunus MEŞE ile buluşturduk. Öğrencilerimiz okudukları kitabın yazarı ile sohbet etme ve soru sorma fırsatı buldular. Eğlenceli ve faydalı bir etkinlik oldu.

May

Okulumuza renk katmaya ve okulumuzu yenileme çalışmalarına devam ediyoruz.

May

KARATAY HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE OKULUMUZDA AÇILAN RESİM KURSUMUZ DEVAM EDİYOR.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDER, KATILAN TÜM VELİLERİMİZE DE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

Öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığını tasarruf ve sorumluluk bilincini ile birlikte geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz "Kitap Kumbaram" etkinliğini büyük bir şenlik eşliğinde gerçekleştirdik

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliğimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Mrt

18 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü etkinliğimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Mrt

KARATAY AKIL-ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMİŞLERDİR.

Mrt

Okulumuz 2/B Sınıf Öğretmeni Bülent TORUN tarafından 2/B sınıf öğrencilerine ders dışı egzersiz olarak SARTANÇ kursunu başlatmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Okul Müdürümüz Osman ÇELİK  ve 3/A sınıf öğretmenimiz Saliha ASILTÜRK IŞIK önderliğinde öğrencilerimiz 'JUNIORS MAGAZINE' isimli e Twinning Projesine başladılar. Romanya, Polonya ve Yunanistan'dan 4 okul, Türkiye'den farklı illerden 10 okulun eş zamanlı yürüteceği projemizde öğrencilerimiz kendilerini, evlerini, odalarını, gelecek hayallerini anlatabileceği, çizdikleri resimlerini ve fotoğraflarını koyarak süsleyebileceği hem sanal hem de basılı bir dergi çıkaracaklar.