KONYA / KARATAY - HEDİYE-MEHMET ALİ UZMAN İLKOKULU

May

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI MENDİL KAPMACA OYUNUNDA İLÇE 3.SÜ OLDUK. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SES VE AYDINLATMA SERGİMİZİ YAPTIK. SERGİDE EMEĞİ GEÇEN 4/B SINIF ÖĞRENCİLERİNE VE SINIF ÖĞRETMENİMİZ BÜLENT TORUN'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

ORMAN HAFTASI'NI KUTLADIK

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLAMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü  Programımızı kutladık .

Şbt

LISTEN TO ME Adlı Erasmus Projemizin çalışmaları devam ediyor.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLER TEMALI SERGİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemini düzenlediğimiz karne töreniyle başarıyla tamamladık
Şimdi 15 günlük kısa bir mola.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Çoşkuyla Kutladık. Nice 100 yıllara...

Ekm

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAPSAMINDA RESİM YARIŞMASI YAPTIK. DERECEYE GİREN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN ESERLERİ OKUL GİRİŞİNDE SERGİLEDİK. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen program ve etkinlikler için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Merve ARICI'ya, Müdür Yardımcımız Recep ÇİFTÇİ'ye, 4. Sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Karne Dağıtım Töreni, Sayın Valimiz Vahdettin Özkan’ın katılımlarıyla okulumuzda düzenlendi.

Haz

Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesimizi yaptık.